For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Annie Seeun Hung | George Enescu Festival

SOUTH KOREA

Vioncelista coreean-americană Annie Seeun Hyung a fost prezentată ca solist și muzician de ansamblu la nivel internațional și este o susținătoare determinată a educației muzicale și a sensibilizării.  Ea a cântat în numeroase locații internaționale, inclusiv Centrul Național pentru Artele Spectacolului din Beijing, Centrul Național al Artelor Spectacolului din Taipei, Carnegie Hall, Walt Disney Concert Hall și Jordan Hall. În prezent studiază cu Hans Jørgen Jensen, la Universitatea Northwestern.

Annie prețuiește conexiunile umane create prin comunicarea prin muzică și, cel mai recent, a cântat în colaborare cu muzicieni stimați, inclusiv Steven Isserlis, Christian Tetzlaff și Tabea Zimmerman. A apărut în numeroase festivaluri, inclusiv la Kronberg Academy’s Chamber Music Connects, Perlman Music Program, Taos School of Music, New York String Orchestra Seminar și Orford Musique.

Annie a fost semifinalistă la Audițiile Internaționale pentru Young Concert Artists din 2021 și, anterior, câștigătoarea locului I la Asociația Americană a Profesorilor de Coarde din California. A fost, de asemenea, desemnată câștigătoare de către Musicians Club of Women, National Youngarts Foundation,  Fundația Tinerilor Muzicieni și Peninsula Symphony. Annie a participat la cursurile de măiestrie ale lui Laurence Lesser, Michel Strauss, Natasha Brofsky și Amit Peled, precum și la cele organizate de către Cvartetele de coarde Borromeo, Brentano și Shanghai. A concertat ca Violoncelist principal al Orchestrei Naționale de Tineret a Statelor Unite ale Americii, sub conducerea lui Michael Tilson Thomas și Marin Alsop, și a concertat ca Asistent Violoncelist Principal al American Youth Symphony.

Inspirată în mod special de inițierea sa târzie în muzica clasică, în perioada liceului, Annie este deosebit de implicată în educarea muzicală a copiilor; a lucrat ca și coordonator de educație muzicală în cadrul mai multor organizații de tineret și concertează cu plăcere în centre comunitare și facilități medicale ca voluntar pentru terapie muzicală. În prezent, simultan, urmărește o certificare în Comunicare Integrată de Marketing la Universitatea Northwestern.

PROGRAM:

Etapă online
Piatti Capriciul op. 25 nr. 6
Bach Suita nr. 4 în mi bemol major pentru violoncel solo BWV 1010
Haydn Concertul nr. 2 în re major pentru violoncel și orchestră Hob. VIIb/2
Schumann Fantasiestücke op. 73 (două piese la alegere)
Debussy Sonata în re minor pentru violoncel și pian L. 135
Kodály Sonata în si minor pentru violoncel solo op. 8 (partea I)

Semifinală
Enescu Sonata nr. 2 în do major pentru violoncel și pian op. 26
Prokofiev Sonata în do major pentru violoncel și pian op. 119
Davidov At the Fountain op. 20 nr. 2

Finală
Dvořák Concertul în si minor pentru violoncel și orchestră op. 104