Biletele pentru evenimentele din cadrul concursului sunt disponibile online și prin rețeaua Eventim

Accesul publicului este gratuit la primele două etape ale Concursului Internațional George Enescu, iar biletele și abonamentele cu vânzare se aplică doar în cadrul etapelor semifinale și finale, precum și pentru Recitalurile speciale și Gala de deschidere a Concursului.

Acces gratuit la etapele I și II ale concursului

Pentru că, dincolo de competiția pentru virtuozitate artistica, Concursul International George Enescu este și o competiție pentru a face loc frumosului în viața noastră și în spațiul public, accesul la primele două etape ale concursului (pentru secțiunile de concurs vioară, violoncel și pian) este gratuit.

În cadrul etapei I a Concursului veți putea participa la selecția celor mai virtuozi 60 de concurenți din totalul celor înscriși, iar la etapa a II-a îi veți putea audia pe cei mai buni 12 concurenți care vor ajunge în semifinală.

Vă invităm să consultați programul complet al Concursului și să veniți în sălile de audiții pentru a evada din griul cotidian, chiar și pentru o clipă, prin muzică.

Bilete și abonamente cu vânzare:

  • Gala de deschidere a Concursului
  • Etapele semifinală (6 concurenți) și finală (3 concurenți)
  • Recitaluri speciale

Prețuri:
Abonamente categoria I: 440 lei
Abonamente categoria a II-a: 330 lei
Bilete recitaluri categoria I: 65 lei
Bilete recitaluri categoria a II-a: 50 lei
Bilete semifinală categoria categoria I: 55 lei
Bilete semifinală categoria a II-a: 45 lei
Bilete finală categoria I: 65 lei
Bilete finală categoria II: 50 lei

Biletele și abonamentele cu vânzare sunt disponibile online, pe acest site și pe www.eventim.ro și în cadrul rețelei de magazine partenere EVENTIM. Vă invităm să achiziționati biletele din sursele oficiale, pentru a nu încuraja vânzarea neautorizată de bilete.

Parteneri oficiali:

Puncte de lucru EVENTIM:
București –  Bdul I.C.Brătianu, Nr.6 – Cinema PRO
Cluj-Napoca – Str. Alexandru Vaida-Voevod, Nr.53 B – Iulius Mall