BILETE

Biletele si abonamentele pentru vizionarea online pe www.festivalenescu.ro a concertelor și recitalurilor din cadrul editiei 2020 a Concursului sunt disponibile pentru achiziție pe acest website (mai jos), prin intermediul platformei Eventim, sau direct de pe site-ul Eventim.

Un bilet sau un abonament cumpărat oferă posibilitatea de acces la concerte unui număr de 3 IP-uri diferite. 

Prețuri:

  • Abonament integral, care acoperă 28 de evenimente de muzică clasică (gala de deschidere, concertele finale de la vioară, violoncel și pian, cele șase recitaluri ale extraordinare ale artiștilor invitați, etapa a II-a și semifinala fiecărei secțiuni din cadrul concursului) – 99 de lei, pentru trei IP-uri diferite. 
  • Abonament parțial, care acoperă 10 evenimente de muzică clasică (gala de deschidere, concertele finale ale etapelor de vioară, violoncel, pian și cele șase recitaluri ale extraordinare ale artiștilor invitați – 89 de lei, pentru trei IP-uri diferite.
  • Bilet individual, pentru un concert (gală, finale la vioară, violoncel, pian) sau un recital extraordinar – 29 de lei pentru trei IP-uri diferite.

Atenție !

  • Cumpărați bilete și abonamente doar din sursele oficiale – platforma Eventim și site-ul festivalenescu.ro – pentru a putea să beneficiați de toate drepturile pe care le oferă organizatorii în caz de returnare sau de forță majoră.
  • Decizia privind accesul publicului în sala Ateneului va fi luată în cursul lunii august, în funcție de situația sanitară din București. Organizatorii Concursului au luat măsurile necesare pentru a proteja sănătatea atât a artiștilor care vin în România, cât și a publicului.
  • În situația în care va fi permis accesul publicului în sală, vor fi puse în vânzare bilete pentru un număr limitat de locuri, conform unui algoritm special pentru a asigura distanța socială între spectatori.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba formatul unor evenimente și după caz, de a amâna sau anula anumite evenimente din cadrul Concursului Enescu, în cazul în care atari măsuri ar fi necesare sau dezirabile în contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19.
  • În cazul anulării Concursului din motive de forță majoră, banii vor fi returnați cumpărătorilor, la fel cum taxele de înregistrare vor fi restituite tuturor concurenților.
  • Organizatorii

Cumpara aici bilet sau abonament online:

Click aici pentru toate evenimentele din program >>

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului Enescu, accesibilă din momentul începerii evenimentului, pe www.festivalenescu.ro. Intrarea pe platforma video se va face utilizând codul de acces de pe bilet și marcat ca atare. Fiecare cod este unic și este format din litere și cifre. Pentru mai multe detalii legate de procesul de achiziție și utilizare a biletelor, vă rugăm să contactați echipa Eventim, la adresa de mail [email protected] sau la telefon (0728) 999 775, de luni până vineri de la ora 10.00 la ora 18.00.

Returnare contravaloare bilete 

Spectatorii care au cumpărat deja bilete la concertele în sală din cadrul Concursului Enescu, așa cum au fost programate în varianta premergătoare pandemiei, sunt rugați să se adreseze Eventim ([email protected], tel 0728 999 775), pentru returnarea banilor sau pentru alocarea unor noi locuri, conform algoritmului impus de regulile de distanțare socială.

Acces gratuit pentru elevii, studentii si profesorii specialitatii muzica

Elevii, studenții și profesorii de la școlile, liceele și universitățile de muzică vor avea acces gratuit (*pe baza unui mecanism care va fi anunțat ulterior). 

Parteneri oficiali: