For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Centru de presă Concurs Enescu 2020-2021 – George Enescu Festival

Bine ați venit!

Faza a doua a ediției din 2020 a Concursului Internațional George Enescu, cu semifinalele și finalele ediției, se desfășura între 13 și 23 mai, la București, la Ateneu. Prima fază a avut loc online, între 29 august și 20 septembrie 2020, iar rezultatele le puteți vedea aici .

Facem tot ce putem pentru ca muzica Festivalului Enescu să se audă din nou în sălile de concerte. Însă, din păcate, acest lucru nu va fi fără restricții, atât pentru spectatori cât și pentru ziariști: este important ca muzica să nu pună în pericol viața și sănătatea nimănui. 

De aceea vă rugăm să ne urmăriți îndeaproape  pe platformele sociale (Facebook, Linkedin, InstagramYouTube, Twitter), să accesați resursele din acest centru de presă digital, să vă abonați la Newsletterul de presă, care va transmite doar informații pentru jurnaliști, și să ne contactați atunci când doriți informații suplimentare. 


Comunicate de presă

Acreditări

Parteneri media

Pentru buna desfășurare a comunicării media

Imagini video și fotografii

Interviuri și sprijin pentru materiale

Filmări și transmisiuni live

Accesul fotografilor și al cameramanilor în sala de concert


Comunicate de presă