For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Chun Lam U  | George Enescu Festival

HONG KONG, CHINA

Chun Lam U s-a născut în 2002 și în prezent studiază la Conservatorul Oberlin cu prof. Dang Thai Son. A început să studieze pianul la vârsta de 5 ani la Academia de Muzică GMC din Hong Kong, cu prof. Rizzo Chung.

Printre realizările sale se numără premii la Concursul Internațional de Pian pentru Tineret Steinway & Sons din China, Concursul Internațional de Pian Chopin din Asia, Concursul Internațional Mozart pentru Tineri Muzicieni de la Zhuhai, Concursul Internațional de Pian de la Hanoi, Concursul de Pian Van Cliburn Junior și Concursul Internațional pentru Tineri Pianiști de la Ettlingen.

Chun Lam a colaborat cu Salzburg Chamber Soloists, cu Orchestra Simfonică din Vietnam și cu Orchestra Simfonică de Tineret din Hong Kong, sub conducerea dirijorilor Lavard Skou-Larsen și David Gómez Ramírez. A participat la cursuri de măiestrie susținute de pianiști și profesori renumiți, precum Maria João Pires, Tamás Ungár, William Grant Naboré, Lee Kum-Sing, Antonio Pompa-Baldi, Angela Cheng sau Reiko Kikuchi.

 

PROGRAM

Etapă online
Bach Preludiul și fuga în sol major, Clavecinul bine temperat – Caietul II
Beethoven Sonata nr. 18 în mi bemol major op. 31 nr. 3, Vânătoarea
Chopin Studiul op. 25 nr. 12
Debussy Studiul nr. 7, pour les degrés chromatiques
Chopin Balada nr. 4 în fa minor op. 52

Semifinală
Enescu Suita nr. 2 în re major op. 10
Schumann Trei fantezii op. 111
Debussy Preludiile nr. 5 și 9, Caietul I
Brahms Sonata nr. 2 în fa diez minor op. 2

Finală
Schumann Concertul în la minor pentru pian și orchestră op. 54