Cum să cumperi bilete la Ateneul Român?

Bilete Ateneul Român

Cum să îți cumperi bilete la Concursul Enescu 2022

Pentru achiziționarea biletelor este nevoie să creați un cont pe site-ul Eventim și/sau să actualizați datele (parola). Logați-vă în cont înainte de a începe procesul de achiziție.

Menționam că aveți la dispoziție 22 de minute pentru a finaliza plata biletelor. Îin cazul în care timpul menționat este depășit, biletele expiră din coșul de cumpărături și este necesar să reluați pașii de achiziție de mai jos.

 1. În sectiunea de căutare introduceți numele evenimentului la care doriți să achizitionați bilete. Căutarea poate fi efectuată după numele evenimentului sau data acestuia.
 2. Apăsați pe butonul Bilete (galben)
 3. Apăsați pe Selectarea celui mai bun loc sau Selectarea planului de sală. În cazul Selectării celui mai bun loc sistemul va alege în mod automat cel mai bun loc disponibil. Pentru opțiunea Selectarea planului de sală trebuie să alegeți manual, din planul de sală, locul dorit.
 4. Selectați numărul de bilete dorite folosind butoanele plus (+) și minus (−) .
 5. Odată selectat numărul de bilete, apăsați butonul albastru pentru a adăuga biletele în coșul de cumpărături.
 6. Metoda de distribuție a biletelor este unică și acestea vor fi transmise în format electronic pe adresa dumneavoastră de e-mail (adresa de e-mail folosită la crearea contului).
 7. Plata poate fi efectuată exclusiv prin card: apăsați butonul Plata prin card.
 8. Vă rugăm să introduceți cu atenție adresa de e-mail și să o verificați înainte de a merge mai departe pentru a garanta trimiterea biletelor la adresa de e-mail corectă.
 9. Introduceți detaliile persoanei care va imprima bilete și apăsați butonul Printează biletele cu detaliile introduse.
 10. Introduceți detaliile plătitorului. Este necesar să bifați căsuța ce verifică dacă persoana care achiziționează biletele are peste 16 ani. Apăsați butonul Plasați comanda.
 11. Pentru a fi redirecționat către pagina de plată apăsați butonul Mergi la pagina de plată.
 12. În pagina de plată completați detaliile necesare tranzacției conform instrucțiunilor din pagina procesatorului de plăti. Odată introduse detaliile cardului apăsați butonul Plătește pentru a finaliza tranzacția.
 13. Odată încheiată plata, urmează să primiți o confirmare de plată din partea PayU și confirmarea comenzii împreună cu biletele electronice din partea Eventim.ro.

ARTEXIM precizează că accesul la evenimentele din cadrul Concursului se vor face conform condițiilor sanitare prevăzute de autoritățile competente în vigoare la data desfășurării acestora. În cazul în care vor fi impuse măsuri de protecție pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, organizatorii nu își asumă acoperirea costurilor suplimentare (test PCR negativ sau test anticorpi).

Click aici pentru toate evenimentele din program >>

Acces gratuit pentru elevii, studenții și profesorii specialității muzică

Organizatorii vor pune gratuit la dispoziția elevilor, studenților și profesorilor din instituțiile muzicale de specialitate un număr de 50 de locuri gratuite la recitalurile și finalele din cadrul Concursului, pentru a facilita accesul și stimula prezența unui număr cât mai mare de tineri muzicieni în formare și a profesioniștilor în domeniu. Procedura de înscriere pentru această categorie va fi publicată pe site-ul Concursului la începutul lunii august.

Parteneri oficiali:

 • EVENTIM
 • Magazine partenere EVENTIM (în toata țara): Telekom, Vodafone, Humanitas & Cărturești Libraries, Carrefour