For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Pian | George Enescu Festival

Pian

Bun venit la Concursul Internațional George Enescu! Felicitări pentru alegere! La Concursul Internațional George Enescu au concurat de-a lungul timpului și s-au lansat în carieră pianisti de seama precum Elisabeth Leontskaja (Rusia), Radu Lupu (România), Josu de Solaun (Spania), Jeung Beum Sohn (Coreea de Sud), Amir Tebenikhin (Turcia), Eduard Kunze (Rusia), Irina Zahharenkova (Estonia) și mulți alții.

Laureații Concursului Enescu beneficiază de premii în bani, masterclass-uri și promovare internațională. Câștigarea locului I la Concursul Enescu 2022 este biletul de acces pe scena Festivalului Internațional George Enescu, la ediția din 2023. Succes!

Ce este important să știi înainte de a completa Formularul de înscriere online?

  • Termenul limită de înscriere este 1 mai 2022. Juriul va analiza înregistrările video trimise în cadrul formularului. Vor fi selectați 12 concurenți care vor participa în Semifinala Concursului care se va desfășura la București în septembrie 2022. Rezultatele etapei online se vor anunța pe 31 mai.
  • Repertoriul pe care îl vei include în Formularul de înscriere este final și nu va putea fi modificat ulterior. Fiecare concurent își va stabili individual ordinea lucrărilor care vor fi susținute la fiecare etapă a concursului.
  • Înainte de completarea Formularului de înscriere, te invităm să studiezi cu atenție Regulamentul Concursului și Repertoriul și să te pregătești pentru una dintre cele mai frumoase experiențe la care vei lua parte!