For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Daniel Schmutzhard – George Enescu Festival
Daniel Schmutzhard

Daniel Schmutzhard

O prezenţă aclamată pe scenele internaţionale, Daniel Schmutzhard a interpretat inclusiv alături de prestigioasa Orchestră a Filarmonicii din Viena. Printre reprezentaţiile sale notabile se numără cele de la Opera din Frankfurt sau Opera de Stat din Berlin.

Daniel Schmutzhard a fost invitat al celebrului Festival de la Bayeruth. De-a lungul carierei, a colaborat cu dirijori de renume precum Sir Simon Rattle, Kristjan Järvi sau Franz Welser-Möst.Baritonul austriac Daniel Schmutzhard a studiat la Tiroler Landeskonservatorium cu Karlheinz Hanser și și-a continuat apoi studiile la Universität für Musik la Viena, sub îndrumarea profesorului Ralf Döring.

Daniel Schmutzhard a câștigat numeroase competiții internaționale, inclusiv Concursul Mozart organizat la Salzburg și concursul internațional ”Das Lied” inițiat de Thomas Quasthoff.