For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Denis Matsuev revine la Festivalul Enescu 2021 în locul pianistei Martha Argerich – George Enescu Festival

Denis Matsuev revine la Festivalul Enescu 2021 în locul pianistei Martha Argerich

Din motive independente de organizatori, pianista Martha Argerich a anulat concertul din cadrul Festivalului Internațional George Enescu programat pentru data de 14 septembrie, pe care urma să îl susțină împreună cu Orchestra Națională a Franței.

În acest context, marele pianist Denis Matsuev revine la Festivalul Enescu și se va alătura Orchestrei Naționale a Franței interpretând Concertul pentru pian și orchestră în la minor op. 16 de Grieg.

Iubitorii muzicii clasice sunt invitați să-și cumpere bilete la ediția aniversară a Festivalului Internațional George Enescu, începând de azi, 19 iulie, de la ora 12.00, cu mențiunea că accesul la concerte se va face doar cu îndeplinirea unor condiții sanitare, în funcție de sală și de numărul de locuri disponibile în condiții de pandemie. Vânzarea se va face în rețeaua Eventim, pe platforma www.eventim.ro și la un punct de vânzare care va fi creat special la Ateneu.