For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Constantinos Carydis | George Enescu Festival
constantinos-carydis

Constantinos Carydis

Constantinos Carydis a încheiat sezonul 2013/14 cu un concert de mare succes, dirijând Frankfurter Museumsorchester, despre care Frankfurter Rundschau a scris: “La vârsta de 40 de ani, dirijorul de origine greacă a fost la fel de intens atât în cele mai liniştite momente cât şi în momentele de maximă intensitate, care păreau să însufleţească sala de spectacol. El este calm ca interpret, îşi cunoaşte limitele, dând formă chiar şi la cel mai mic act muzical. “

În 2014/15 a debutat la Orchestra Svizzera Italiana (atât la Lugano, cât și la festivalul Settimane Musicale di Ascona), Bamberger Symphoniker și Mozarteumorchester Salzburg. Angajamente anterioare au inclus Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks, Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Münchner Philharmoniker, Bayerisches Staatsorchester, Mahler Chamber Orchestra (cu care el a apărut, de asemenea, la Festivalul de la Atena), Deutsches Sinfonieorchester Berlin, NDR Sinfonieorchester, Konzerthausorchester Berlin, Tonhalle -Orchester Zürich și Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino.

La opera Bayerischer Staatsoper, în 2014/15, Carydis a dirijat Don Giovanni de Mozart și o nouă producție a lui Debussy, Pelléas et Mélisande, pentru Münchner Festspiele din 2015. Relația lui apropiată cu Oper Frankfurt a inclus un spectacol de Barry Kosky, care a cuprins Dido and Aeneas  de Purcell și Duke Bluebeard’s Castle  de Bartók la Festivalul Internațional de la Edinburgh din august 2013 și se întoarce la operă pentru a dirija trei producții noi de-a lungul următoarelor câteva sezoane. El a dirijat, de asemenea, la Royal Opera House Covent Garden (Don Giovanni și Carmen), Wiener Staasoper (Don Giovanni, Carmen și La Boheme), Staatsoper Berlin (Îl Turco în Italia), De Nederlandse Opera (Nozze di Figaro, Don Giovanni și Entfuhrung aus dem Serail), Komische Oper Berlin (Die Fledermaus, Zauberflote, Il Barbiere di Siviglia) și Opéra de Lyon (Midsummer Night’s Dream).

În 2011 Constantinos Carydis a fost distins cu premiul Carlos Kleiber de către Bayerische Staatsoper.

Constantinos Carydis s-a născut în Atena, în 1974. După ce a studiat pianul la Conservatorul din Atena, a continuat și a finalizat studiile de artă dirijorală sub coordonarea profesorului Hermann Michael de la Munich University of Music and Performing Arts.