For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Playthoven Duo – George Enescu Festival
PLAYTHOVEEN

Playthoven Duo

Playthoven Duo a luat fiinţă în urma unei idei inedite, şi anume ,,tunarea” instrumentelor clasice cu procesor de sunet, tonuri, looper.

Este un sound nou, original, care acoperă ca stiluri: jazz-ul, rock-ul, preluări şi prelucrări ale unor piese clasice într-un mod original, şi nu în ultimul rând cover-uri, toate aceastea filtrate de personalitatea celor doi membri.

În anul 2013 Playthoven a fost invitat să susţină un concert în cadrul festivalului Internaţional ,,George Enescu’’, concert care s-a întitulat ,,Groovy Nights at the Museum’’. Deasemenea, în anul 2012 au susţinut o serie de concerte în America. În anul 2014, în colaborare cu Radio Romania Cultural, au participat la un proiect educaţional întitulat ,,Ora de muzică’’, proiect menit să creeze o apropiere a elevilor din diverse scoli faţă de muzica de jazz, clasică şi nu numai.