For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Rodica Vică | George Enescu Festival
4593277908

Rodica Vică

Rodica Vică este solist invitat al multor opere și filarmonici atât din România cât și din străinătate. Soprana debutează pe scena Operei bucureștene, în anul 2010, la vârsta de 24 de ani, urmând mai apoi să colaboreze permanent cu această instituție, interpretând roluri principale în opere si este câștigatoarea a numeroase premii la concursuri naționale si internaționale.

În vara anului 2014 Rodica Vică debutează internațional în rolul Donna Anna din opera Don Giovanni de W. A Mozart la Viena în cadrul festivalului Klassik Festival Schloss Kirchstetten, urmând ca în toamna aceluiași an să deschidă Festivalul Internațional de muzică barocă din Varazdin, Croația alături de una dintre cele mai bine clasate orchestre de muzică barocă, Accademia Bizantina sub conducerea dirijorului Ottavio Dantone.

În anul 2015, soprana își va face apariția în numeroase concerte cu programe inedite și în primă audiție alături de orchestre de renume din Austria, Italia, Germania, Romania și Croația.