For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Sophie Bevan – George Enescu Festival
Sophie Bevan (c)_Sussie_Ahlburg-480

Sophie Bevan

Este deținătoarea premiului Young Singer la Gala Internațională de Operă din 2013. Sophie Bevan se află în prezent în prima linie a noii generații de tineri soliști britanici.

Absolventă a Benjamin Britten International Opera School, a studiat în calitate de  bursier Karaviotis împreună cu Lilian Watson și i-a fost decernat premiul Queen Rose Bowl.

Repertoriul său de concert variază de la opere de-ale lui Handel  până la cele ale lui Edward Macmillan, lucrând cu dirijori de renume printre care Sir Antonio Pappano, Edward Gardner, Laurence Cummings, Harry Bicket, Sir Neville Marriner, Phillipe Herreweghe, Sir Mark Elder, Ryan Wigglesworth, Daniel Harding și Sir Charles Mackerras.

Deja remarcată pe scena de operă, colaborările sale includ „Cosi fan tutte”, „The Coronation of Poppea”, Polissena în opera „Radamisto” a lui Handel, Yum -Yum în „Mikado”, Télaïre în „Castor & Pollux” și primul ei rol de Sophie în Der Rosenkavalier pentru Opera Națională Engleză; rolul principal în „The Cunning Little Vixen”  pentru Welsh National Opera; primul ei rol ca Susanna în „Nunta lui Figaro”, Pamina în „Die Zauberflöte”  și Donna Elvira în „Don Giovanni” pentru Garsington Opera; Waldvogel Siegfried și Pamina pentru Royal Opera House, Covent Garden. Colaborările sale de viitor includ debutul pentru Festivalul de Operă Glyndebourne și revenirea sa la Royal Opera House.

Sophie este, de asemenea, beneficiara premiului Critics’ Circle pentru Exceptional Young Talent  din 2010 și  premiul The Times Breakthrough la South Bank Sky Arts Awards 2012.