For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Etapa II a Secțiunii Vioară a Concursului Enescu 2018 - 17 tineri muzicieni susțin recitaluri în Sala Mare a Ateneului Român | George Enescu Festival

Etapa II a Secțiunii Vioară a Concursului Enescu 2018 – 17 tineri muzicieni susțin recitaluri în Sala Mare a Ateneului Român

17 tineri violoniști din Coreea de Sud, Germania, Italia, Japonia și China, România, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Ucraina, Croația, Turcia și Republica Moldova își urmează visul de a deveni mari muzicieni în cadrul Concursului Enescu 2018. Aceștia susțin recitaluri în ziua de 12 și 13 septembrie pe scena Ateneului Român în Etapa II a Concursului Enescu, Secțiunea Vioară.

Cu excepția Etapei I, toate etapele din Concurs sunt transmise live pe www.festivalenescu.ro, precum și internațional, pe site-ul The Violin Channel.

Programul recitalurilor este următorul: 

12 septembrie:

13 septembrie:

La final, juriul de specialitate al Secțiunii Vioară va selecta tinerii violoniști care vor intra în Semifinală și vor fi, astfel, cu un pas mai aproape de câștigarea Concursului Enescu 2018.