For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Loteria abonamentelor Festivalul Enescu - Tragere la sorți | George Enescu Festival

Următorul eveniment

data

joi, 1 iulie 2021
Acest eveniment nu mai este de actualitate.

ora

12:00

Loteria abonamentelor Festivalul Enescu – Tragere la sorți

Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12.00 și va fi transmisă în direct pe această pagină, precum și pe pagina de Facebook Eventim și pe Pagina de Facebook a Festivalului.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor a avut loc între 9 și 28 iunie, pe site-ul eventim.ro. S-au înscris 2184 de persoane pentru 1104 abonamente la Sala Palatului, respectiv 2185 pentru 170 abonamente pentru Ateneul Român. Fiecare solicitant a avut voie să opteze pentru maxim două abonamente.

Tragerea la sorți se va face prin metode electronice, pe baza website-ului random.org, fără posibilitatea intervenției umane în algoritmul de selectare a câștigătorilor. Pentru fiecare categorie de abonamente se va extrage o listă de rezervă cu 50 de nume. În cazul în care vor exista abonamente neachitate până la data de 16 iulie, conform procedurii, se va trece la lista de rezervă (în ordinea extragerii). Mai multe detalii despre procedură puteți găsi accesând acest link.