For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser TURURI GHIDATE PRIN BUCUREȘTI - FESTIVALUL E PRETUTINDENI | George Enescu Festival

Loc de desfășurare

București
Secțiune

data

31 Aug 2019 - 22 Sep 2019

TURURI GHIDATE PRIN BUCUREȘTI – FESTIVALUL E PRETUTINDENI

TURURI GHIDATE PRIN BUCUREȘTI, susținute de Interestingtimes.ro. Vor exista două tipuri de tururi, ambele gratuite – unul intitulat Muzicieni în oraș – Pe urmele lui Enescu, axat pe clădiri și locuri frecventate de muzicieni români și Bucharest Hidden Gems, dedicat vizitatorilor români și străini, care va prezenta bijuterii arhitecturale, ascunse de obicei privitorului grăbit. Plecarea în explorarea orașului se va face de la statuia lui George Enescu de pe B-dul Magheru, în zilele de weekend, pe perioada Festivalului. Înscrierea în tururi se poate face la [email protected] sau la 0744433522.

Turul Muzicieni în oraș pe urmele lui Enescu– sâmbătă ora 17.30- tur pentru români și străini în limba română și engleză (datele:  31 august, 7, 14,21 septembrie); duminică ora 17.30 – tur pentru români – în limba română (în datele de 1, 8, 15, 22 septembrie); durata turului: 2 ore.

Turul Hidden Gems pentru vizitatori străini și români: organizat în limba engleză – zilnic pe durata festivalului (1-22 septembrie). Turul este organizat în zona ascunsă a orașului, va desluși povestea mahalalelor, dar și cea a cartierelor frumos conservate din perioada Belle Epoque. Ora 10.30 Plecare de pe scările Teatrului Național București. Durata turului: 3 ore.