For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Ghid pentru achiziționarea de abonamente la Festivalul Enescu 2017 – George Enescu Festival
shutterstock_101212717xxx|KV-EDITABIL

Ghid pentru achiziționarea de abonamente la Festivalul Enescu 2017

Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017 vor fi puse în vânzare pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim luni, 5 decembrie 2016, de la ora 10.00 (GMT+2)
Abonamentele vor fi disponibile online, pe site-ul www.eventim.ro, la birourile Eventim și în intreaga rețea de magazine partenere Eventim.

Important: Vechiul sediu Eventim de relații cu clienții din Strada Polonă nr. 15 s-a mutat! Sediul actual se află la adresa: Bd. IC Brătianu numarul 6 (Metrou Universitate – iesirea de la Muzeul de Istorie spre Unirii). Sediul se află în incinta Cinema Pro. Asadar, îi rugăm pe cei care în mod traditional achiziționau abonamente de la vechiul sediu să se prezinte la noul sediu Eventim de la Universitate.

Pentru a ușura procesul de achiziționare a abonamentelor la Festivalul George Enescu ediția 2017 vă recomandăm să citiți cu atenție următoarele îndrumări:

 1. Informați-vă detaliat asupra concertelor și tipurilor de abonamente și decideți din timp ce doriți să cumpărați.

 2. Creați un cont de utilizator pe site-ul Eventim,www.eventim.ro, înainte de ziua în care se pun abonamentele în vânzare.

 3. Tot înainte de ziua punerii în vânzare, verificați dacă browser-ul pe care îl folosiți poate deschide un plan de sala pe site-ul Eventim. Totuși, pentru a salva cât mai mult timp și a crește șansele de achiziționare a biletelor, vă recomandăm să alegeți opțiunea “Selecția optimă a locurilor”, evitând prelungirea procesului de cumpărare prin deschiderea planului de sală în timp real. Sistemul vă va aloca in mod automat cele mai bune locuri disponibile în acel moment în categoria de preț aleasă.

4. Studiați metodele de plată și livrare disponibile și decideți din timp varianta dorită. În cazul plăților prin card, verificați cu banca emitentă dacă acel card este activat pentru plăți online, dacă are sau nu un plafon pentru astfel de plăți etc.

5. Cu câteva minute înainte de punerea în vânzare a biletelor, utilizând contul de utilizator deja creat, vă autentificați pe site-ul Eventim, astfel încât să puteți trece direct la plasarea comenzii în momentul în care biletele devin disponibile.

6. Pentru a crea cât mai multe șanse de cumpărare în mod echilibrat pentru toți cumpărătorii, se va permite achiziționarea  a maxim 4 abonamente de același tip/per cumpărător.

7. Așa cum s-a întâmplat și în 2013, și în 2015 când au fost puse în vânzare abonamentele, estimăm că acestea se vor epuiza în timp record. Eventim recomandă cumpărătorilor să aleagă varianta achiziționării online pentru bilete, prin site-ulwww.eventim.ro, aceasta fiind metoda cea mai rapidă și flexibilă de achiziționare. În condiții atât de ridicate de trafic, procesul de achiziționare înseamnă fracțiuni de secunde. Astfel, pentru doritorii de bilete care vor să le achiziționeze de la sediul Eventim șansele de reușită se reduc în raport cu utilizatorii care optează pentru varianta achiziționării online, doar primele persoane preluate de operatori având o șansă, și aceasta relativă, de a găsi disponibile abonamente.

8. Pentru a afla categoriile de locuri, accesați harta sălilor de pe site-ul Eventim

http://www.eventim.ro/ro/stiri/2016/11/seating-chart-enescu-festival-638761.html

 

 Prețurile abonamentelor:

 Abonament TIP A – Mari Orchestre (Great Orchestras)

Cat I – 2800 lei

Cat II – 2200 lei

Cat III – 1700 lei

Cat IV – 1200 lei

Cat Pensionari – 900 lei

Abonament TIP B – Recitaluri si Concerte Camerale (Recitals and Chamber Music)

Cat I – 2700 lei

Cat II – 2100 lei

Abonament TIP C – Concertele de la Miezul Nopții (By Midnight)

Cat I – 1600

Cat II – 1200

Abonament TIP D – Muzica secolului 21 (21st Century Music)

Cat I – 300

Cat II – 200