For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Hugh Cutting | George Enescu Festival

Hugh Cutting este în prezent membru al Royal College of Music International Opera Studio. Este un fost student în corul de la St John’s College, Cambridge, unde a absolvit cu diploma de onoare de gradul întâi în muzică și un master vocal la Royal College of Music.

Reprezentațiile sale includ English Concert și Kristian Bezuidenhout (Odes for a Queen de Purcell), Collegium Vocale Gent și Philippe Herreweghe în turneu în Europa (Misa în și minor de Bach B), Polyphony și Stephen Layton (Bach St John Passion), La Nuova Muisca și David Bates (vesperele și motetele de Monteverdi), Oxford Bach Soloists (pasiunile și cantatele de Bach), Orchestra barocă RCM și Ashley Solomon (Oratoriul Înălțării de Bach) și A Sephadic Journey la Kettle’s Yard New Music Concert Series, Cambridge.

Pe scena de operă, rolurile sale includ Arsace în Partenope pentru Le Jardin des Voix cu Les Arts Florissants, Bertarido în Rodelinda pentru RCM International Opera Studio, Tolomeo de Handel, The Boy / Angel 1 în Written on Skin de George Benjamin pentru RCM Spring Opera Scenes și Otton în L’Incoronazione di Poppea de Monteverdi, Daemon în Kepler’s Trial al lui Watt la V&A Theatre, Londra. A înregistrat Purcell ‘Royal Odes’ cu The King’s Consort și Robert King, alături de Iestyn Davies și Carolyn Sampson, și arii baroce germane cu Iestyn Davies și Fretwork pentru Signum Classics.