For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser In-Ju Bang  | George Enescu Festival

COREEA DE SUD

In-Ju Bang s-a născut în noiembrie 1990, în Seosan, Coreea de Sud. A studiat la Juilliard Pre-College cu Oxana Yablonskaya, la Mannes School of Music (licență) cu Victor Rosenbaum, la Universitatea de Muzică, Teatru și Media din Hanovra (studii de master) cu Bernd Goetzke și Ewa Kupiec și la Universitatea de Muzică din Detmold cu Alfredo Perl.

A susținut recitaluri la New York, Heidelberg, Bergen, Hanovra, Detmold și Seul și a concertat ca solistă cu Orchestra de Cameră a Filarmonicii din Wernigerode. In-Ju Bang a obținut premiul I la Concursul din Puigcerdà în 2004 și la Concursul Internațional de Pian Bradshaw & Buono în 2009, premiul al III-lea la Concursul de Pian organizat de New York International Artists Association în 2010 și a fost semifinalistă la Concursul Isidor Bajic Piano Memorial din 2018 și la Concursul Internațional Telekom Beethoven din 2021.

In-Ju Bang a participat la cursuri de măiestrie susținute de John O’Conor, Fabio Bidini, Tamás Vásáry, Jorge Luis Prats, Cyprien Katsaris, Ignat Solzhenitsyn, Vladimir Feltsman, John Owings, Alon Goldstein, Victor Rosenbaum, Bernd Goetzke, Alfredo Perl, Jan Jiracek von Arnim, Péter Nagy, Julian Martin și Martin Canin. În 2004, a înregistrat Concertele pentru pian numerele 1 și 2 de Dmitri Kabalevski cu Orchestra Filarmonică Rusă pentru casa de discuri Naxos.

 

PROGRAM

Etapă online
Bach Preludiul și fuga în sol diez minor, Clavecinul bine temperat – Caietul II
Beethoven Sonata nr. 6 în fa major op. 10 nr. 2
Chopin Studiul op. 10 nr. 8
Scriabin Studiul op. 42 nr. 5
Schumann Fantezia în do major op. 17

Semifinală
Enescu Suita nr. 2 în re major op. 10
Beethoven Sonata nr. 32 în do minor op. 111
Rahmaninov Sonata nr. 2 în si bemol minor op. 36

Finală
Rahmaninov Concertul nr. 2 în do minor pentru pian și orchestră op. 18