For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser INVITAȚIE DE PRESĂ | George Enescu Festival

INVITAȚIE DE PRESĂ

Teodora Enache-Brody lansează pe 13 septembrie CD-ul Unifying Worlds la Cărturești Verona

Interpreta Teodora Enache-Brody invită jurnaliștii și publicul să participe la lansarea albumului Unifying Worlds – From Beethoven to Enescu, 13 septembrie, începând cu ora 14.00, la librăria Cărturești – Verona.  

În cadrul evenimentului ce va avea loc în salonul englez al librăriei Cărturești Verona, Teodora Enache-Brody va interpreta varianta vocală a Sonatei nr. 8 pentru pian Patetica, de Beethoven, și Rapsodia Română nr. 1, de George Enescu, și va acorda autografe.

De asemenea, pe 18 septembrie, Teodora Enache-Brody va susține concertul Unind Lumi – De la Beethoven la Enescu, la Opera Națională București, în care interpreta versiuni vocale unice la nivel mondial ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I și a II-a de George Enescu, Patetica și Moonlight Sonata de Beethoven; Dansurile românești de Bartok și Canon de J. Pachelbel. 

Împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuție și având drept invitat special Corul Operei Române, Teodora Enache-Brody va conduce publicul într-o călătorie interioară suprinzătoare, în care cu versatilitate și creativitate va îmbina elemente ale muzicii clasice, cu spontaneitatea jazzului, precum și cu adâncimea și forța doinei.

Aceasta este a doua participare a Teodorei Enache-Brody la evenimentele prilejuite de Festivalul Enescu, după concertul din 2019 care a fost sold-out. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul Operei Române, iar numărul de locuri care vor putea fi ocupate reprezintă 70% din capacitatea sălii.

Lansarea albumului Unifying Worlds și concertul susținut de către Teodora Enache-Brody pe 18 septembrie la ONB fac parte din seria evenimentelor din cadrul București Creativ, prin care Festivalul Internațional George Enescu încurajează cele mai diverse forme de expresie artistică, inspirate din muzica și moștenirea lui George Enescu.

Jurnaliștii sunt rugați să confirme prezența la adresa de e-mail Enescu@omavision.ro