For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Kisuk Kwon  | George Enescu Festival

COREEA DE SUD

Kisuk Kwon s-a născut în 1991 în Coreea de Sud. A absolvit Colegiul de Muzică Hanyang din Coreea de Sud și în prezent studiază la Universitatea de Muzică din Detmold cu profesorul Hartmut Schneider.

A obținut Premiul al III-lea la Concursul Internațional de Pian G.B Viotti de la Vercelli în 2021; Premiul I la Concursul Internațional de Pian Mauro Paolo Monopoli 2021; Premiul I și Premiul Special Ali Darmar la cea de-a 4-a ediție a Concursului Internațional de Pian Istanbul Orchestra’ Sion, 2020; Premiul al II-lea la Concursul Internațional de Pian Scriabin 2019 din Grosseto, Italia; locul I la Steinway Förderpreis OWL 2019; Premiul al III-lea la Concursul Internațional de Pian Massarosa (2021 online).

Kisuk Kwon a concertat în postura de solist cu Orchestra Simfonică din Grosseto, Istanbul Orchestra’ Sion, Prime Orchestra și Orchestra Teatrului Carlo Felice din Genova.

PROGRAM

Etapă online
Bach Preludiul și fuga în fa minor, Clavecinul bine temperat – Caietul I
Beethoven Sonata nr. 7 în re major op. 10 nr. 3
Chopin Studiul op. 10 nr. 8
Scriabin Studiul op. 8 nr. 10
Schumann Kreisleriana op. 16

Semifinală
Enescu Suita nr. 2 în re major op. 10
Ravel Alborada del gracioso din Suita Miroirs
Schubert Sonata în do minor D. 958
Liszt Rapsodia ungară nr. 12 în do diez minor

Finală
Rahmaninov Concertul nr. 2 în do minor pentru pian și orchestră op. 18