For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Ljubica Stojanovic  | George Enescu Festival

SERBIA

Ljubica Stojanovic a studiat cu Aleksandar Šandorov la Universitatea de Arte din Belgrad și cu Caroline Palmer, Ronan O’Hora și David Takeno la Școala de Muzică și Teatru Guildhall din Londra. În prezent, studiază cu Christian Petersen în cadrul programului Konzertexamen de la Universitatea de Arte din Berlin.

Ljubica a concertat la Royal Festival Hall, Barbican Hall, Wigmore Hall și St Martin-in-the-fields din Londra; la Universitatea Mozarteum din Salzburg, la Ateneul Român din București; la Sala Filarmonicii din Ljubljana și la Sala Kolarac din Belgrad. A colaborat cu Filarmonica Witold Lutosławski din Wrocław, Orchestra Radioteleviziunii Sârbe, Orchestra Simfonică a Școlii de Muzică și Teatru Guildhall, precum și cu oboistul Nicholas Daniel, clarinetistul Andrew Marriner și violonistul Henning Kraggerud.

PROGRAM

Etapă online
Bach Uvertura în stil francez în si minor BWV 831
Mozart Sonata nr. 10 în do major K. 330
Chopin Studiul op. 10 nr. 5
Debussy Studiul nr. 6, pour les huit doigts
Brahms Variațiuni pe o temă de Paganini op. 35, Caietul II

Semifinală
Enescu Suita nr. 2 în re major op. 10
Scriabin 4 Preludii op. 22
Debussy Preludiile nr. 1 și 5, Caietul I
Musorgski Tablouri dintr-o expoziție

Finală
Brahms Concertul nr. 1 în re minor pentru pian și orchestră op. 15