For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Margriet Buchberger | George Enescu Festival

Margriet Buchberger

După studii de voce în Milano și Würzburg, Margriet Buchberger s-a specializat cu Cheryl Studer, Kriztina Laki și Edita Gruberova. A obținut o bursă de studiu de la Mirella Freni’s Cubec Foundation pentru promovarea tinerilor muzicieni, a câștigat Premiul Bruno Prey de la Academia de Stat Baden-Württemberg și o bursă de studiu de la Asociația Richard Wagner.

Este invitată regulat de Mozart Society Italy și de Mozartwochen din Salzburg. A interpretat la Händelfestspiele în Halle, la Festivalul Internațional de Mai de la Staatstheater Wiesbaden, la Schubiertiade în Danemarca, la Festivalul de Muzică Mittelrhein și la Arena di Verona, pentru Stagione Sinfonica Concertistica.

Mai multe recitale solo au condus-o la Teatrul La Fenice din Veneția. Lucrează deseori cu Lautten-Compagney din Berlin, cu Musicians of the Kings Road și cu ansamblul Il Giratempo. Cu La Cetra, Margriet Buchberger a fost invitată la Mozartwochen în Salzburg (2020), pentru Mass in C minor (Mozart) și a interpretat Stabat Mater (Vivaldi) la Teatrul din Basel.