For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Orchestra Filarmonică din Rotterdam înlocuiește Orchestra Filarmonică din Israel la Festivalul Enescu 2021 | George Enescu Festival

Orchestra Filarmonică din Rotterdam înlocuiește Orchestra Filarmonică din Israel la Festivalul Enescu 2021

Din cauza contextului pandemic, Orchestra Filarmonică din Israel a fost nevoită să își anuleze concertele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu programate pentru datele de 11 și 12 septembrie 2021.

Aceasta va fi înlocuită de Orchestra Filarmonică din Rotterdam sub bagheta directorului artistic Lahav Shani avându-i ca soliști pe violonistul Gil Shaham (11 septembrie), respectiv pianistul Yefim Bronfman (12 septembrie) conform anunțului inițial. Informații complete despre lucrările din program vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul Festivalului.

În concertul din 11 septembrie Gil Shaham o să interpreteze Concertul în re major pentru vioară și orchestră op. 77 de Brahms cu o cadență de George Enescu, în premieră internațională.