For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Peng Lin  | George Enescu Festival

CHINA

Peng Lin este câștigătoaera premiului I al Concursului internațional de pian din Rhodos din 2012. De asemenea câștigătoare a competiției de concerte Juilliard, ea și-a făcut debutul la Lincoln Center în 2015 cu Juilliard Orchestra dirijată de Peter Oundjian. A fost laureată a unor competiții de renume inclusiv UK Open Piano International Piano Competition, Rina Sala Gallo International Piano Concurs și Concurs internațional pentru tineri pianiști „Arthur Rubinstein in Memoriam”.

Peng Lin a cântat pe scenele Carnegie Weill Hall, Alice Tully Hall, Muziekgebouw și Sala de concerte din Shanghai. Născută în Kulangsu, „insula pianelor” din China, Peng Lin și-a făcut debutul orchestral cu Mozart. Concertul K 467 la vârsta de 9 ani. A primit o bursă completă pentru a urma Școala Juilliard la vârsta de 16 ani. Ulterior, ea și-a primit diplomele de licență în muzică și master în muzică de la Juilliard School, un master în arte muzicale de la Yale School of Music și o diplomă de artist de la Colegiul Regal de Muzică din Londra. Doamna Lin a apărut la Aspen Music Festival, Oxford Piano Festival, Sarasota Music Festival și Taos Chamber Music Festival. Ea a colaborat intens cu Yoheved Kaplinsky, Hung-Kuan Chen, Peter Serkin, Dmitri Alexeev, Ian Jones și Benedetto Lupo.

PROGRAM:

Etapă online
Bach Preludiul și fuga în si minor, Clavecinul bine temperat – Caietul I
Mozart Sonata nr. 18 în re major K. 576
Liszt Studiul de concert S. 144 nr. 2, La leggierezza
Scriabin Studiul op. 42 nr. 5
Schumann Carnaval op. 9

Semifinală
Enescu Suita nr. 2 în re major op. 10
Chopin Barcarola în fa diez major op. 60
Brahms Fantezii op. 116
Scriabin Studiile op. 42 nr. 1-5
Dutilleux Sonata pentru pian (partea a III-a – Choral et variations)

Finală
Bartók Concertul nr. 3 în mi major pentru pian și orchestră Sz. 119