For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Condițiile de acces gratuit pentru studenții și elevii la muzică | George Enescu Festival

Condițiile de acces gratuit pentru studenții și elevii la muzică

Elevii și studenții la muzică pot participa la concertele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu într-o formă adaptată la restricțiile impuse de  pandemie. Astfel, elevii și studenții la muzică sunt rugați să se înscrie pe listele de participare, conform procedurii de mai jos.

Înscrierea pentru concerte nu înseamnă că accesul este garantat automat. În baza numărului de înscrieri și a numărului de locuri disponibile la fiecare eveniment, organizatorii vor confirma personalizat fiecărui elev sau student în parte, până în dimineața fiecărui concert.

Această procedură de acces pentru elevii și studenții la instituțiile de muzică și este valabilă numai concertele de la Sala Palatului.

  • Înscriere în ziua concertului (până la ora 12.00) pe adresa de email simona@festivalenescu.ro. În funcție de locurile disponbile, cei înscriși vor primi un răspuns pe email. În cazul în care vor exista locuri disponbile, acestea se vor acorda în ordinea înscrierii. Repartizarea în sală se va face păstrând regulile de distanțare. Locurile nu pot fi schimbate.
  • Accesul se face în baza confirmării înscrierii pe site-ul Festivalului, a prezentării legitimației de elev/student și a unui document de identitate.

Intrarea la Sala Palatului se face cu mască. Dacă autoritățile vor decide schimbarea regulilor de acces, aceste modificări vor fi aplicate și studenților.