For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Stefan Kaminski | George Enescu Festival

Stefan Kaminski, născut în 1974, locuind la Berlin, și-a început cariera în 1996 la radio, ca actor și speaker independent. Varietatea vocii sale îi permite să participe la numeroase producții, atât în studio, cât și în direct.

După finalizarea studiilor la Academia de Artă Dramatică „Ernst Busch“ din Berlin, și-a dezvoltat calitățile de actor la Deutsches Theater Berlin până în 2015, lucrând cu regizori inspiraționali precum Dimiter Gotscheff și Jürgen Kruse.

Spectacolele sale profunde, în același timp grotești și tragi-comice – sub forma unor interpretări teatrale live la radio, de tip one-man show – au fost create în acești ani de lucru la teatru sub numele de Kaminski ON AIR. Cu aceste spectacole a plecat în turneu prin teatre, opere și cluburi din Germania și din străinătate.

Pentru tetralogia “Inelul Nibelungilor” a câștigat Premiul German Critics Record. Sute de cărți audio, piese de radio și, nu în ultimul rând, dublarea vocii lui Kermit, broasca din „The Muppets“ (din 2012) sunt oportunități de joacă pentru vocea sa.