For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra programat pentru seara de 7 septembrie la Festivalul Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere, din motive independente de organizatori | George Enescu Festival
Manfred-Honeck-1024x683

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra programat pentru seara de 7 septembrie la Festivalul Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere, din motive independente de organizatori

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Manfred Honeck programat pentru ora 19.30, la Sala Mare a Palatului, în cadrul Festivalului Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere, din motive independente de organizatori.

Celebra orchestra americană Pittsburgh Symphony Orchestra a fost nevoită să înlocuiască un avion din cauza unor probleme tehnice și va ateriza cu o scurtă întârziere la București.

Prezentă în premieră în cadrul ediției 2017 a Festivalului Internațional George Enescu, Pittsburgh Symphony Orchestra este una dintre cele mai bine cotate orchestre americane ale momentului. La pupitrul său se va afla dirijorul austriac Manfred Honeck, în programul serii fiind lucrări de Dvořák, Mahler și Ceaikovski. Solist este cunoscutul bariton Matthias Goerne.