For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Inspirați de Enescu: Susținem visul a cinci tineri muzicieni români! Află cum poți contribui și tu! | George Enescu Festival

Inspirați de Enescu: Susținem visul a cinci tineri muzicieni români! Află cum poți contribui și tu!

Veniți alături de noi și cinci dintre cei mai talentați tineri muzicieni de origine română, laureați ai Concursului Enescu, vor fi susținuți în îndeplinirea visului lor, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, printr-un proiect fără precedent, constând în concerte și înregistrări discografice internaționale, care le pun interpretarea în valoare și aduc mai aproape de public muzica lui George Enescu!

Parte a unui proiect unic, inițiat de Samsung Electronics România prin campania „Susținem Simfonia Viitorului”,susținem cinci dintre cei mai talentați tineri muzicieni de origine română, laureați ai Concursului Enescu și nume în plină ascensiune pe scena muzicală internațională să-și urmeze mai departe visul!

Concurs_Enescu_21sept_foto-Andrei_Gindac_a33

În plină eră digitală și într-un context în care, atât pe piața națională, cât și pe piața internațională, tinerele valori au nevoie mai mult ca oricând de susținere și de expunere pentru ca talentul și muzica lor să ajungă la cât mai mult public,  ne inspirăm din generozitatea lui George Enescu, cunoscut pentru donațiile sale și pentru înființarea unui premiu național de compoziție, aducem împrună talentul și tehnologia și deschidem noi oportunități pentru unii dintre cei mai talentați tineri muzicieni români!

 

Cum?

În cadrul proiectului, vor fi organizate o serie de concerte și de întregistrări discografice internaționale sub marca Festivalului și Concursului Enescu care să contribuie la dezvoltarea carierei unora dintre cei mai talentați tineri artiști români dintre laureații Concursului Enescu din ultimii ani!

Selecția artiștilor și programul concret vor fi anunțate în cursul lunii octombrie 2016. Programul se va derula în perioada 2016-2017.

 

Implică-te și tu!

Campania a fost inițiată de Samsung Electronics România, în cadrul parteneriatului din acest an cu Concursul Enescu, care donează pentru program 50.000 de euro, 2 Euro pentru fiecare telefon Galaxy S7 și Galaxy S7 edge*achiziționat în perioada 13 septembrie – 30 noiembrie. Dar împreună putem să strângem mai multe fonduri, ceea ce ne va permite să realizăm un program și mai ambițios de promovare a tinerilor artiști români în străinătate și în țară!

 

Donează pentru artiștii români talentați!

  1. Puteți dona 2 Euro prin SMS la numărul 8841. Pentru donațiile prin SMS, suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
  2. Puteți dona orice altă sumă direct în contul de campanie. Contul și informații despre campanie sunt disponibile la ACEST LINK.

Puteți retrăi emoțiile Serii de Gală a ediției 2016 a Concursului Enescu, într-o filmare de 360 de grade, care ne duce în culisele repetițiilor celor trei tineri muzicieni laureați ai Concursului care au interpretat Triplul Concert de Beethoven – violonista Anna Țifu, violoncelistul Valentin Răduțiu și pianistul Mihai Ritivoiu -, pentru ca apoi să ne dezvăluie concertul de pe scena Ateneului Român, chiar alături de public!

30