For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Tenorul Jonas Kaufmann își reprogramează apariția în cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o ediție viitoare a Festivalului din motive de sănătate | George Enescu Festival
Jonas Kaufmann Palais Garnier

Tenorul Jonas Kaufmann își reprogramează apariția în cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o ediție viitoare a Festivalului din motive de sănătate

Tenorul Jonas Kaufmann își reprogramează recitalul de duminică, 17 septembrie, de la ora 16.30, la Ateneul Român din cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o ediție viitoare a Festivalului, din motive de sănătate.

Recitalul nu va fi înlocuit cu unul al altui artist, deoarece anunțul a fost primit de organizatorii Festivalului sâmbătă după-amiază, într-un timp prea scurt pentru a putea contracta un alt interpret.

Îmi pare rău că am fost nevoit să contramandez apariția din cadrul prestigiosului Festival Enescu din cauza unei răceli puternice, și regret profund că v-am dezamăgit. Îi înțeleg pe cei dintre voi care au făcut cheltuieli de transport și de bilete și sunt acum dezamăgiți. Aș vrea să știți că, la rândul meu, sunt dezamăgit că am fost nevoit să renunț la plăcerea și la privilegiul de a cânta pentru voi. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a programa data unui nou recital în cadrul ediției 2019 a Festivalului Enescu. Jonas Kaufmanneste mesajul postat de tenorul Jonas Kaufmann pentru publicul Festivalului Enescu, sâmbătă, seară pe pagina sa oficială de Facebook.

 


De-a lungul anului, tenorul Jonas Kaufmann a fost nevoit să reprogrameze mai multe dintre aparițiile sale pe marile scene ale lumii din motive de sănătate.

Publicul poate recupera contravalorea biletului achiziționat fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimițând un email la adresa [email protected] în cazul în care tichetul a fost luat online.

Deținătorii de abonamente pentru seria Recitaluri și Concerte Camerale vor beneficia de o reducere de 122 lei, pentru categoria I, respectiv 95 lei pentru categoria II. Procedura de returnare a sumelor menționate va începe de luni, 18 septembrie, la biroul Eventim din holul principal al Ateneului Român. Pentru restituirea sumelor este necesară prezentarea abonamentului în original la acest centru.