For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Trei simfonii de neratat la Festivalul Enescu | George Enescu Festival
1009_petersburg_eftenie26

Trei simfonii de neratat la Festivalul Enescu

Vă propunem trei simfonii în interpretări de top, cu bilete încă disponibile, de neratat la această ediție a Festivalului Enescu 2017 care are loc între 2 și 24 septembrie și aduce la București și în alte orașe din țară peste 2.500 dintre cei mai aclamați artiști străini și români.

1. Simonia Nr.9 în re minor de Beethoven, în interpretarea Orchestrei Române de Tineret 

orchestra romana de tineret

O încântare, Simfonia Nr.9 de Beethoven va fi interpretată miercuri, 6 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului de unii dintre cei mai promițători tineri muzicieni români care formează Orchestra Română de Tineret, alături de Corul Filarmonicii George Enescu dirijat de Ion Iosif Prunner și avându-l la pupitru pe dirijorul Domingo Hindoyan.

BILETE disponibile >> 

domingo_hindoyan

Dirijorul Domingo Hindoyan

Odă bucuriei

 

2. Simfonia Concertantă pentru Violoncel și Orchestră în si bemol minor op. 8 de George Enescu, în interpretarea Orchestre National de France

Orchestre National de France a ales să deschidă stagiunea de la Paris cu această lucrare de George Enescu. Solistul, violoncelistul norvegian Truls Mørk, distins cu un Premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare ca solist fără orchestră, este un rafinat cunoscător al muzicii lui Enescu. Înregistrările sale cu lucrări de Enescu sunt aclamate la nivel internațional. Concertul va avea loc pe 19 septembrie, de la ora 20 la Sala Palatului.

Truls_Mörk_cellist

BILETE disponibile >>  

 

3. Simfonia Nr.4 de Mahler, în interpretarea Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam

danieelle gatti

Pe 23 septembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului una dintre cele mai bine cotate orchestre ale lumii, Royal Concertgebouw Orchestra aduce publicului Simfonia Nr.4 de Mahler sub bagheta dirijorului Daniele Gatti.

BILETE disponibile >>