Termeni și condiții de procesare a datelor trimise

Având în vedere faptul că acreditarea jurnaliștilor și emiterea invitațiilor pentru aceștia la Festivalul Internațional George Enescu din anul 2019 se realizează prin intermediul site-ului Concursului și Festivalului George Enescu (www.festivalenescu.ro ), datele de identificare ale jurnaliștilor acreditați, constând în publicația pe care o reprezintă, nume, prenume, adresă de e-mail vor fi transmise partenerului nostru, EVENTIM.RO S.R.L., acesta din urmă fiind responsabil cu emiterea și expedierea acestor invitații-acreditări, în scopul asigurării participării reprezentanților presei la evenimentele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu 2019. Prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus menționate va fi realizată de către ARTEXIM și EVENTIM.RO S.R.L. pe baza:

  1. Nevoii de executare cu bună credință a obligațiilor prevăzute în contractul de prestări servicii dintre Artexim și Eventim.RO;
  2. intereselor legitime, mai precis, interesul Artexim de a asigura participarea la Festivalul George Enescu a jurnaliștilor acreditați.