For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Urmăriți aici evenimentul de tragere la sorți pentru loteria abonamentelor la Festivalul Enescu 2021 | George Enescu Festival

Urmăriți aici evenimentul de tragere la sorți pentru loteria abonamentelor la Festivalul Enescu 2021

Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12.00 și va fi transmisă în direct, pe www.festivalenescu.ro, la acest link, pe pagina de Facebook Eventim și pe Pagina de Facebook a Festivalului.

Din cauza volumului foarte mare de cereri pentru abonamente înregistrat la edițiile anterioare ale Festivalului, precum și a situației excepționale apărute în urma pandemiei Artexim, organizatorul Festivalului Internațional George Enescu, împreună cu Eventim.ro, partenerul oficial de ticketing al festivalului, organizează o loterie pentru a selecta aleatoriu cine va avea posibilitatea să achiziționeze abonamente. Astfel, șansele de cumpărare a abonamentelor la Festival vor fi egale pentru toate persoanele interesate.

Un număr de 4389 de persoane s-au înscris la loteria organizată pentru a pune în vânzare abonamentele la ediția 2021 a Festivalului Enescu. Biletele individuale se pun în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12:00.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor a avut loc între 9 și 28 iunie, pe site-ul eventim.ro. S-au înscris 2184 de persoane pentru 1104 abonamente la Sala Palatului, respectiv 2185 pentru 170 abonamente pentru Ateneul Român. Fiecare solicitant a avut voie să opteze pentru maxim două abonamente.

Puteți găsi aici informații complete despre tragerea la sorți și procedura de vânzare a abonamentelor către câștigători.