For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Vino să sărbătorim împreună puterea visurilor de a ne duce mai departe - pe 25 septembrie, în fața Ateneului! | George Enescu Festival
19-sept_Finala-vioara_17_fotoCatalinaFilip

Vino să sărbătorim împreună puterea visurilor de a ne duce mai departe – pe 25 septembrie, în fața Ateneului!

 

Duminică, 25 septembrie, de la ora 19, are loc Finala de Pian care încheie această ediție a Concursului Enescu 2016. Te așteptăm să o urmărești în sala de concert sau pe ecranul mare amplasat în fața Ateneului (100 de locuri pe scaune), iar la final vei fi parte a unui eveniment surpriză prin care vom transforma împreună fațada Ateneului!

 “Visez fără încetare. Cât exist, vreau să cânt” – este visul lui George Enescu pe care ediția 2016 a Concursului Enescu îl readuce în lumină!

Te așteptăm pe 25 septembrie la Ateneul Român începând cu ora 19.00 să transformăm împreună fațada Ateneului, într-un eveniment surpriză!

 

Ce vom face:

  • Dacă ai bilet în sala de concert la Finala de Pian, atunci, la finalul concertelor, în jurul orei 21.00, chiar înainte de pauza în care juriul se va retrage pentru a delibera câștigătorii, vei fi invitat de prezentatori să ieși din sala de concert și să vii în fața Ateneului, unde va avea loc evenimentul surpriză pe care l-am pregătit! Apoi, ne vom întoarce împreună în sală, pentru a afla rezultatele comunicate de juriu.

 

  • Dacă nu ai reușit să prinzi un bilet în sală, vino să urmărești Finala de Pian în transmisie live pe ecranul mare amplasat în fața Ateneului și rămâi acolo până la finalul concertelor! În jurul orei 21.00, chiar în pauza în care juriul se va retrage pentru a delibera câștigătorii, aici, în fața Ateneului va avea loc evenimentul surpriză pe care l-am pregătit! Apoi, vom privi împreună anunțul câștigătorilor!

 

  • Concurs_Enescu_16sept_foto-Andrei_Gindac_a5

    Ecranul pentru transmisii live din fata Ateneului

 

De ce să rămâi alături de noi?

Pentru că vom sărbători puterea visurilor de a ne duce pe noi și societatea mai departe într-un moment unic de lumină și culoare!

colaj visuals concurs 2016 Fb post

O selecție a celor mai frumoase visuri pe care le-ai înscris în aplicația Trăiește-ți Visul!, la care se alătură visuri ale tinerilor artiști din Concursul Enescu sau ale tinerilor artiști deja câștigători ai Concursului rulează deja pe site-ul nostru, www.festivalenescu.ro

 

Tu cum dai putere visului tău?

Te așteptăm pe 25 septembrie, la Ateneu, să aflăm împreună!