For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Violonista Anne-Sophie Mutter: “Sunt onorată să ajung din nou în țara legendarului George Enescu” – George Enescu Festival
Untitled-2

Violonista Anne-Sophie Mutter: “Sunt onorată să ajung din nou în țara legendarului George Enescu”

Celebra violonistă Anne-Sophie Mutter care va fi prezentă pentru a doua oară în România  la ediția 2017 Festivalului Enescu a transmis un mesaj special pentru publicul din România. 

“Sunt onorată să ajung din nou în țara legendarului violonist George Enescu. Am mai fost în România de curând, în septembrie 2015, în cadrul Festivalul Enescu, alături de ansamblul Virtuosi. Deși a trecut mai bine de un an de-atunci, încă îmi amintesc cu emoție și recunoștință publicul plin de pasiune de la București”, a scris violonista Anne-Sophie Mutter într-o scrisoare transmisă organizatorilor Festivalului.

Pe 8 septembrie 2017, în cadrul ediției 2017 a Festivalului Enescu, violonista Anne-Sophie Mutter va urca pe scena Sălii Palatului, alături de Pittsburgh Symphony Orchestra și va interpreta Dvořák – Concertul pentru vioară şi orchestră în la minor op. 53.