For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Anëas Humm | George Enescu Festival

Promițătorul bariton elvețian Anëas Humm și-a făcut debutul la vârsta de 18 ani la Stadttheater Bremerhaven. În vara anului 2019 și-a terminat studiile de master la Julliard School New York unde a studiat cu soprana Edith Wiens. În timpul studiilor a colaborat cu pianistul Brian Zeger  și directorul David Paul și i-a fost acordata bursa Mitzi-Koo. Înaintea anilor de studiu la Julliard, a studiat cu Kristina Laki la Hochschule fur Kunste Bremen.

Începând cu stagiunea de concerte 2020/21, Anëas Humm s-a alăturat ansamblului de cântăreți ai Baden State Theater Karisruhe, unde va interpreta roluri lirice precum Papageno din Flautul Fermecat de Mozart și Marco din Gianni Schicchi.

În stagiunea de concerte 2019/20 a făcut parte din distribuția Deutches National Theater din Weimer, unde a putut fi ascultat în roluri interesante precum Guglielmo din Cosi Fan Tutte, Arlekin în Ariadne auf Naxos de Strauss. A colaborat cu maestrul Stefan Lano și maestrul Dominik Beykrich, toate rolurile jucate la Weimer fiind roluri de debut.

În aprilie 2019,  Anëas Humm a cântat pentru prima oară Matthaispassion de Bach într-un turneu în Olanda alături de maestrul Peter Dijkstra. În decembrie 2019 au irmat concerte la Tonhalle Zirich și Winterhur unde a interpretat Weihnachtsoratorium de Bach.

În 2015, Anëas Humm și-a susținut debutul în rolul Count Harmony din operetta Voievodul Țiganilor, la Vaduz. În 2016 a cântat la Kongsberg și Trondheim rolul Adonis din Venus și Adonis de John Blow.