For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Inhee Park | George Enescu Festival

COREEA DE SUD

Născută în Seul, Coreea de Sud, pe 6 octombrie 1991, violonista Inhee Park a studiat muzica la Sunhwa Arts High School și la Universitatea Națională din Seul.

Ea a câștigat multe premii, inclusiv marele premiu la la Seoul Music Competition, Mozart International Competition și Gwangju International Music Competition. Park a susținut numeroase recitaluri solo și de muzică de cameră la Seoul Arts Center, Mozart Hall, Perigee Hall și multe altele din Seul, Coreea de Sud. Ea a fost invitată, de asemenea, să concerteze în Elveția și Germania.

În sezonul 2020-21, Park a fost lider la toate serile de muzică de cameră ale Orchestrei Simfonice Naționale din Coreea, desfășurate în  Seoul Arts Center și Sejong Center for the Performing Arts. Ea a fost aleasă ca artist de program la Arte TV și a participat la masterclass-uri cu Min Kim, Robert Chen, Ilya Gringolts, Igor Petrushevski, Sergei Kravchenko și Aaron Berosky.

În prezent, Park este prim violonist a  Orchestrei Simfonice Naționale din Coreea din 2014, și liderul Ensemble the K și Cvartetul Ètere.

PROGRAM:

Etapă online
Bach Ciacona din Partita în re minor pentru vioară solo
Mozart Concertul nr. 4 în re major pentru vioară și orchestră K. 218 (partea I cu cadență)
Schubert Sonata în la major pentru vioară și pian D. 574
Enescu „Lăutarul” din Suita Impresii din copilărie op. 28
Paganini Capriciul nr. 1

Semifinală
Fauré Sonata nr. 1 în la major pentru vioară și pian op. 13
Enescu Sonata nr. 2 în fa minor pentru vioară și pian op. 6
Paganini I Palpiti op. 13 (ar. Kreisler)

Finală
Sibelius Concertul în re minor pentru vioară și orchestră op. 47