For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Margaret Plummer | George Enescu Festival
Margaret Plummer

Margaret Plummer este o mezzo-soprană australiană care trăiește la Viena în Austria. Este angajată ca membră cu normă întreagă a ansamblului Operei de Stat din Viena, unde interpretează și acoperă o mare parte din repertoriul mezzo liric, inclusiv Hänsel, Charlotte, Octavian și Waltraute.

În 2014, Margaret a câștigat Premiul Operei de Stat din Viena din partea Opera Foundation Australia, care a determinat mutarea ei în Europa. Apoi i s-a oferit un loc în ansamblu la mijlocul anului 2015, iar de atunci Margaret a cântat într-o gamă largă de repertorii la Opera de Stat, inclusiv Mozart, Wagner, Strauss, Massenet și Gluck.

Înainte de a se muta în Europa, Margaret a lucrat timp de 8 ani pentru Opera Australiană, cântând în Sydney, Melbourne și Brisbane și făcând turnee cu spectacolul La Traviata în centre regionale din Queensland, Teritoriul de Nord și Australia de Vest, cu partenera în turneu a Operei Australia, Ozopera.

În Australia, Margaret a cântat ca solistă de concert cu numeroase organizații corale și simfonice, inclusiv Orchestra Simfonică din Sydney și Institutul Australian de Studii Orchestrale din Tasmania.

Margaret Plummer a obținut o licență în muzică în 2005 de la Conservatorul din Sydney. Înainte de a studia la Conservator, Margaret a participat în 2000 la Școala de Muzică a Universității Naționale Australiene, studiind jazz pentru voce.