For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Rodrick Dixon | George Enescu Festival

Rodrick Dixon posedă o voce de tenor de extrem de versatilă și cu un spectru larg, care i-a câștigat respectul și atenția mai mult dirijori, a unor orchestre și chiar a companiilor de operă din America de Nord, precum: Opera din Los Angeles, Teatrul de Operă din Michigan, Festivalul de Muzică Todi, Opera Portland, Opera Columbus, Opera Virginia, Opera Cincinnati și Opera Southwest.

Pe scenă interpretează deseori rolul de solist la Festivalul din Mai din Cincinnati. Alte organizații unde a apărut includ Orchestra din Cleveland, Orchestra din Philadelphia, Filarmonica din Los Angeles, Festivalul Ravinia, Orchestra Simfonică Americană, Simfonia Atlanta, Festivalul Vail Music, Kimmel Center și Corul The Longfellow pentru un program cu lucrări de Samuel Coleridge-Taylor. A interpretat la Festivalul de Artă din Sydney din Australia și în Mongolia la Competiția de Miss World. În stagiunea următoare va participa la Festivalul Enescu în rolul principal din spectacolul Der Zwerg de Zemlinsky, la Orchestra Philadelphia pentru Missa Solemnis a lui Beethoven, la Orchestra Florida pentru Requiem-ul lui Mozart, la Universitatea Calvin pentru Messiah lui Handel, la Simfonia Richmond, la Simfonia Greensboro, la Simfonia Alexandria pentru Simfonia No. 9 a lui Beethoven și la Detroit și Chicago pentru Too Hot to Handel.

A avut mai multe apariții televizate în mai multe ediții speciale ale PBS. A făcut parte din distribuția originală din Ragtime pe Broadway și din Show Boat la Teatrul Auditorium. De asemenea, a apărut în înregistrări (Sony/BMG) PBS Great Performances’ Cook, Dixon & Young Volume One, Follow That Star Christmas CD, Sacred Land a lui Liam Lawton, Rodrick Dixon Live in Concert și ale albumului de Crăciun cu Cincinnati Pops.