For full functionality of this page it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser Bedford Charmian | George Enescu Festival
Bedford

Bedford Charmian

Charmian este absolventă a Clare College, Cambridge, unde a studiat clasicii. Ea a primit o distincţie pe diploma sa de masterat avansat în interpretări vocale la Trinity College of Music, unde a fost finalistă în competiţia de cântece franţuzeşti, cât şi în Lieder Prize, câştigând premiul de operă Paul Simm doi ani consecutivi, pentru interpretarea lui Blanche în „Les Dialogues des Carmélites” şi a lui Anne Truelove în „The Rake’s Progress”.

Alte roluri din domeniul operei includ Tytania în „A Midsummer Night’s Dream” atât pentru Opera de Baugé, cât şi pentru Garsington Opera, Rowan în „Little Sweep” pentru Jubilee Opera, Belinda în Dido and Aeneas pentru Silent Opera, Gilda în „Rigoletto” pentru Bury Court Opera, Catarina în versiunea de operă de cameră a lui Nicola „LeFanu a Dream Hunter” la Wiltons Music Hall, Musetta pentru Go Opera, prima Servitoare în opera lui John Harbison „A Full Moon in March” şi a doua Nepoată în Grimes on the Beach, premiată la Festivalul Aldeburgh.

Interpretă contemporană avidă, Charmian şi-a făcut debutul în cadrul Operei North în 2010, într-o nouă piesă de Mira Calix, ca parte a proiectului lor, Resonance, colaborând cu această compozitoare şi la producţia Operei „Streetwise, Fables – A Film Opera”, în cadrul Festivalului de Muzică Spitalfields. De asemenea, a lucrat cu Tête à Tête, interpretând patru opere cu un singur act şi a lansat cicluri de cântece ale lui Lloyd Moore şi Graham Williams la Royal Academy of Music şi cicluri orchestrale ale lui Daniel Thomas Davis şi Peter Child în Festivalul de Muzică Americană Contemporană din 2012 al ansamblului Lontano. De atunci, a înregistrat compoziţiile lui Daniel Thomas Davis cu Lontano şi Odaline de la Martinez.

Interpretările sale în concert includ „Fourth Symphony” de Mahler cu Orchestra Aurora la Barbican, Israel in Egypt alături de Corul Monteverdi, Berio Laborintus II cu Opera Aurora şi Mahogany la LSO St Luke’s, „Requiem” de Mozart pentru Festivalul Maribor cu Orchestra de Cameră Australiană şi Dixit Dominus a lui Handel cu La Nuova Musica. Alături de Academy of Ancient Music Charmian, a interpretat a doua Femeie în „Dido and Aeneas” la Wigmore Hall, mai apoi mergând în turneu în Africa de Nord şi China, „Magnificat” a lui Bach pentru BBC Radio 3, Cantatas a lui Bach la Wigmore Hall şi „Dixit Dominus” a lui Vivaldi la St Sulpice, Paris şi Concertgebouw, Amsterdam.